dijous, 5 de novembre del 2009

De peu al seminari!. 3/11/09

En el seminari de dimarts varem seguir la lectura de contes o relats o articles en veu alta. Aquest cop introduírem un element diferents; en vam posar de peu davant el seminari! Si que es nota la diferència d'estar sempre asseguts al nostre lloc a posar-nos de peu. Molts notàvem la falta de respiració, encara que ja anem més tranquils i no correm tant com al principi , fem millor entonació etc. Ens falta que de tant en tant, o per comunicar als oients que la lectura s'acaba, és anar traient la vista del paper i anar fent mirades als oients, també controlar els nervis, el somriure...


Després de les nostres lectures havíem de portar una notícia d'actualitat educativa. Molts varem coincidir amb les mateixes i les vam comentar entre tots per posar-nos al dia amb l'educació actual.
Temes com la diversitat entre escoles públiques o privades i resultats acadèmics. El tema de posar una setmana al febrer de vacances i si això acaba afectant a les festes tradicionals i als seus noms en si (nadal, sant Jordi...) o el també el fet que estan proposant que l'educació obligatòria sigui fins als 18 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada