dissabte, 21 de novembre del 2009

Anem a l'auditori! 20/11/09

L'últim dia de la setmana d'activitats extraordinàries!!

Avui hem anat a l'auditori de Barcelona. Per començar, ens han fet una visita molt ràpida per el museu de la música. És un museu molt nou i modern, que utilitza moltes tecnologies i on els nens i adults poden apropar-se al món de la música i dels instruments d'una manera lúdica. En el museu també ens van ensenyar un taller on hi havien instruments per poder-los tocar (contrabaix, guitarra elèctrica un xilòfon etc.)

Tot corrents vam anar a veure un assaig del concert de corda i descorda que s'estrena la setmana vinent i que és dirigit per als més petits (1-2 anys).Va ser un concert molt dinàmic on els músics surten de l'escenari, es disfressen, fan bromes, interaccionen amb el públic, toquen cançons conegudes etc.
Em va agradar molt i m'agüés agradat veure-ho amb una escola o un grup de nens per observar les seves cares i veure com reaccionen els nens.



Al acabar el concert vam rebre una conferència sobre els concerts que oferien a l'auditori i quin eren els seus valors per representar la música i arribar al públic. Ens van explicar que radera del concert que veiem hi ha un treball molt gran de moltes persones (pedagogs, directors, il·lustradors, músics..) i que poden estar treballant gairebé 1 any. L'objectiu principal del concert és impactar, que s'interessin (la gent ha de fer música) , emocionar i aprendre. És a dir, agafar i aproximar l'art de la música al màxim de públic possible. Educar i ensenyar (aprendre sense ser ensenyat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada