dimarts, 17 de novembre del 2009

Un bosc diferent. 16/11/09



El dilluns vam anar al bosc tancat a Cerdanyola del Vallès. És un espai molt gran de bosc on es poden fer moltes activitats a l'aire lliure i a l'hora gaudir del que la naturalesa ens pot oferir en mig de tanta ciutat.

Va dirigit a tot tipus de públic, nosaltres vam poder gaudir dels diferents circuits que ens proposaven. Ja sigui passant per troncs, tirant-nos per tirolines, fent un rocòdrom, lianas...
S'ha de dir que hi havien diferents nivells de dificultats i per tant tothom va fer el circuit que creia més adient.

Al arribar ens van fer una petita classe teòrica del que faríem i dels elements de seguretat que tindríem que portar i també vam tindre l'oportunitat de veure i provar els circuits infantils (4-6 anys). Aquí teniu una foto per que us feu una petita idea dels circuits d'infantil.



Més tard vam anar a provar els altres circuits, i va anar molt bé en general encara que vam passar una mica de nervis!
En un futur m'agradaria portar als meus alumnes en un espai com aquest, ja que el Bosc tancat està molt lligat amb les escoles i tenen un servei especific per aquestes com el preu especial , les activitats que es centren  en els nens etc... també per que crec que els nens s'ho passarien d'allò més bé envoltats de natura (coneixent-la i respectant-la) , fent exercici físic i gaudint-ho a l'hora amb els companys.

Us deixo la web d'aquest lloc i unes quantes  imatges nostres per tal de conèixer millor el que vam viure.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada