dissabte, 21 de novembre del 2009

Una visita a l'escola Joan XXIII 19/11/09


Dijous a la tarda vam anar a l'escola Joan XXI. Primer vam anar a una conferència on ens van explicar el significat i el per què de l'ús de les TIC/TAC a l'escola i com és que començaven des de que els nens són tan petits.
També ens van explicar el funcionament de l'escola i els seus pilars bàsics.
Aquesta escola és una institució privada que gira al voltant de quatre eixos principals que són:

la formació acadèmica

la formació personal

la formació cristiana

la formació social


L'etapa infantil d'aquesta escola es divideix en pre-escolar ( 3 i 4 anys) i el cicle inicial ( 5 i primer de primària).

Però no només és una escola d'infantil sinó que s'imparteixen cursos fins els batxillerat. I també grau mitjà, grau superior, curs per accedir al grau superior i fan USEE (unitat per nens amb dificultats d'aprenentatge), tot això ens ho van ensenyar i vam tenir la possibilitat de veure les aules i fer un recorregut per l'escola.

Per últim vam anar a veure les aules d'infantil i ens van deixar entrar-hi i observar com els nens estaven treballant. El que més em va sorprendre és que nens de P-4 ja estan utilitzant els ordinadors i saben fer-los funcionar. Em vaig quedar observant un nen que feia un joc amb l'ordinador on estaven totes les cares del seus companys a la pantalla de l'ordinador i ell ho relacionava amb els seus noms. Un altre amb una PDI només amb 4 anys ja sabia fer-la funcionar sense cap problema.


Vaig gaudir molt l'última part de la visita, parlant amb els nens i observant tot el que passava  al meu voltant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada