dissabte, 24 d’octubre del 2009

Educació i vida quotidiana 20/10/09

En el seminari d'avui hem començat llegint tots petits fragments d'un llibre, o els petits contes del rellotge de música, amb la finalitat de millorar la lectura en veu alta.
A l'hora de llegir hem de posar una correcte entonació, vocalitzar per tal de que la lectura sigui clara i entenedora, fer bé les comes, anar a poc a poc i més quan els que ens han d'escoltar són nens. Hem de llegir de tal manera que l'atenció del nen no es perdi durant tota la lectura, i l'única manera de millorar-ho és pràctica i més pràctica.

Desprès d'això hem comentat el llibre de Educació i vida quotidiana.



És un llibre escrit per l'Eulàlia Bosch. Són un conjunt de petites històries d'experiència personal de l'autora on ella ens fa una reflexió profunda i molts cops filosòfica sobre temes com l'educació, de quines maneres podem educar i com tot això influeix en els nens, com els nens veuen la vida, la mort, l'escola etc. els quals hem d'aprendre a escoltar i no deixar passar les seves intervencions, dubtes, neguits i preocupacions.

Nosaltres també hem escrit un petit relat d'experiència personal que hem posat en comú al seminari igual que els dos assajos que ens han agradat o sorprès més els quals molts hem coincidit amb els mateixos.

Imatge extreta de la web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada