dissabte, 10 d’octubre del 2009

Seminari de dimarts 06.10.09

El dijous vam començar amb el rellotge de música. Què és això? Dons és un recull de contes infantils molt curts. Cada conte és una targeta que te una il·lustració i al envers està el conte. A més es guarden en una capsa i questa capsa fa una melodia infantil, per tan mentre llegeixes un conte el nen o nens poden escoltar una cançó de fons.


Nosaltres vam llegir ( no tothom) uns quants contes per fer com un petit entrenament de com llegir un conte infantil. Em d'anar més a poc a poc, tenir una entonació adequada en cada moment, vocalitzar molt bé etc.

 Després vam seguir parlant sobre el que el dia passat vam escriure. Records d'un mal mestre/ un bon mestre. La tutora s'anava apuntant els conceptes clau del que dèiem ja que la pròxima sessió farem un debat sobre; Què és educació?
I es per això que,  ens va donar uns quants articles sobre actualitat educativa i vam parlar dels premis de Catalunya educació 2009  on aquest any un dels premis havia caigut a la nostra Universitat.
Parlant de premis, va sorgir la pregunta de:
Vosaltres a qui donaríeu un premi d'educació?
Pares, germans, avis i parelles van ser les respostes. Ja sigui perquè gràcies a ells tenim una educació i podem gaudir d'uns estudis que no tothom es pot permetre, o perquè des de petits ens han ensenyat tot; ens han cuidat, educat i recolzat  en les decicions de la vida tant bones com dolentes, ens han ajudat a madurar i a crear la nostra pròpia independència.

Imatge extreta de la web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada