divendres, 30 d’octubre del 2009

Seminari 29/10/09 Fem Debat.

En el seminari d'avui hem fet un debat molt interessant sobre un article del Periodico del dia 7/10/09 que tracta sobre el canvi de l'horari escolar.

S'ha fet una proposta per el curs 2010-2011 de canviar les vacances i començar una setmana abans l'escola és a dir, el 7 de setembre ( la proposta no afecta a les escoles bressol) i a canvi fer una setmana al febrer de vacances.

Ens hem dividit amb dos grups i cada grup un estava d'acord amb aquest canvi i l'altre no. El meu grup ens hem posicionat en contra d'aquest canvi d'horari en el calendari acadèmic. Els nostres principals arguments han estat;

-Que aquestes vacances de Febrer no podran ser compatibles amb els pares.

-S'haurà de moure totes les empreses en que els pares treballin per poder tenir una compatibilitat amb les vacances dels seus fills.

-Acaba afectant a l'economia familiar, ja que si els pares no tenen vacances els fills hauran d'anar de colònies o a campaments, casals etc.

-És una manera de trencar el ritme dels nens, ja que acaben de venir d'unes vacances de nadal llargues.



També s'han dit molts arguments a favor del projecte. Per les que estaven a favor els hi ha costat més ja que en realitat no ho estaven i s'han hagut de posar en la pell de l'altre.
Al final no s'ha arribat a una conclusió clara, però si hi havia algun aspecte en que estaven d'acord els dos grups .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada